SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 23 maj 2010

NU ÄR DET DAGS FÖR ANDRA DAGEN PÅ VÅR HÄRLIGA PYSSELHELG

Av Sari - 23 maj 2010 07:25

I helgen är jag en av x antal pysselsugna tjejer som vill vara inomhus istället för i den varma solen.


Härliga DT-Petra från Arkivet har fixat och donat för att vi skall få till en finfin pysselhelg.

Vi har turen att bli sponsrade av flera företag, lista lite längre ned.


Därtill finns det lite spontanutlottningar under helgen. Och alla bidrar med något när det kom till tilltugg och dryck (allt från godis, havrebollar, chocolate chip cookies och morotskaka med mera till avancerad Tim Holtz-altrad tårta).


Tänk vad trevligt man kan ha det i goda vänners lag.


Och jag har fått lära mig att göra ett härligt fjärilsstafflikor med hjälp av Spellbinders fjärilsstans. Tack för det Do & ReDo-Ulrika!


Här är de butiker som sponsrat oss med härliga vinster.


Arkivet


Do & ReDo


Laserfrossa

mejl_logga


Pyssellyckan


Scrapbruket

Meny


Scrap & Hobby
Jag vill rikta ett stort tack till alla företag som valt att sponsra oss denna helg. Och tack alla tjejer för att ni piggat upp min dag.


Nu väntar sista dagen. Yes! På med pysselmössan igen...

 
ANNONS
 
Dorpan

Dorpan

23 maj 2010 09:31

Hej! Vilken helt absolut härlig blogg du har, eller härligt scrapliv måste jag säga. Jag själv började scrappa så smått för ett år sen men tycks aldrig ha funnit mig tid och så förrän nu att kunna sitta lite då o då för att pyssla lite och göra lite kort. (här nämligen en 1 årig dotter som jag haft hand om själv sen hon föddes och pluggat på heltid sen hon var 5 veckor gammal) men nu har jag mer tid då det fina dagiset låtit henne få plats.
Men nog om mig. Älskar bara din sida!!! Gett mig mycket inspiration till en egen liten scraphörna samt mitt framtida hus SKA ha ett eget litet kyffe där jag kan krypa undan=)
Stor kram
Dorpan

http://dorpans.blogspot.com

 
Petra

Petra

23 maj 2010 19:03

Tack själv vännen för att du förgyllt min helg. Kram

http://petraspyssel.blogg.se

 
Therese

Therese

23 maj 2010 19:18

Hoppas att ni hade en underbar andra dag!
Första dagen var kanon och det var så roligt att få träffa dig och de andra tjejerna. Hoppas på fler träffar efter sommaren.
Kramar om

http://thereselittlecorner.com/blogg

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se