SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 4 juli 2010

HO HOOO - UGGLIGT VÄRRE I MIN BLOGG... OCH NY SKRUD PÅ BLOGGEN INOM KORT...

Av Sari - 4 juli 2010 17:49

Ni som följt min blogg ett tag, vet ju att jag bara ÄLSKAR ugglor.

Jag har också frångått allt starkare färger till förmån för mera beige och brunt, varför jag länge tyckt att bloggen behövt en ny s k blog header. Och i och med att bloggskylten byter skepnad, måste också bloggen få ny skrud. Jag hoppas på att kunna presentera en snygg sådan inom kort :-).


Och givetvis skall min bloggskylt gästas av ugglor. Massor av härliga ugglor! Känner ni igen varifrån de kommer?


  


Papperena som jag använt kommer från ett helt ljuvligt paket vid namn Paris Nights från g c d - med både vintagekänsla och härliga prickar och ränder. Det är fyra av varje ark i detta paket, och det är ett måste i varje lyckligt scraphem! Du hittar dem hos Scrapbruket!


Paris Nights Heavyweight Paper Pack 12” x 12” (48 sheets)

 
ANNONS
 
Mim...

Mim...

4 juli 2010 19:54

Hej Ho, vilka snygga papper du hittat. Headern blev snygg!

http://mimstankar.blogspot.com

 
Miaa

Miaa

4 juli 2010 23:19

Åh, vad fint du fått här då! Älskar din header, med alla ugglor!
Kram Miaa

http://miaasblogg.blogspot.com

 
Anna

Anna

5 juli 2010 17:44

Jättefin blogg och tufft med tegelväggen. Ser fram mot den 18 hoppas vi ses. Har planer inför helgen så det blir ingen Kungsbacka.

Anna GC

http://annaspyssligaliv.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6 7
8
9
10 11
12 13 14
15
16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2010 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se