SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 30 juli 2010

DAGS ATT BÖRJA PYSSLA IGEN... MEN FÖRST... LITE TWILIGHT...

Av Sari - 30 juli 2010 08:40

Efter böljande värme, överslag av flugor och andra insekter, bastubad med mera är det väl hög tid att börja pyssla igen... Vi får väl c vad jag hittar på...


Inget mer är bestämt än att uttrycket Tämmöttöön maaseurul (på det här viset på landsbygden...) skall pryda en layout...

Förresten... VISST ÄR FINSKAN ETT EKONOMISKT SPRÅK!!!! Det som tar minst 6 ord på svenska att uttrycka, uttrycks med två härliga ändelse-rika ord :-)...)

... Och en underbart rivig rök-bastuälskande finska skall pryda denna layout... :-)... och nej... Jag syftar inte på mig själv :-) - hehheheeeee.


Håhhåååjajaa... vad man kan sakna sitt hemland...


Men nu skall jag kolla på del två i TWILIGT-serien...

Jag hittade ju Twiligtfilmen på hos MediaMarkt för ca femtio spänn... Då kunde jag ju inte motstå att se vad det var många av mina härliga pysselkompisar pratade om...


Igår utökade jag serien med del två - d v s NEW MOON. Kanske blir det bio snart också - för att se del tre... :-).


Ungdomskärlek... visst är det härligt!


 
ANNONS
 
Ulrika

Ulrika

30 juli 2010 23:02

Det är en drog! Såg twilight 2 (den sista för att ha på fötterna innan jag såg New Moon. Nu har jag sett New moon 2 ggr och är redo för finalen! Inte nog med detta.... Följer även vampire diaries! Vilken serie!
U

http://www.laserfrossa.se

 
Ellis

Ellis

2 augusti 2010 23:20

Vad tyckte du om filmerna? Jag måste gå och se 3:an på bio snart!
Kram

http://www.metrobloggen.se/paltbarn

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6 7
8
9
10 11
12 13 14
15
16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2010 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se