SARIS PYSSELBLOGG

Alla inlägg under juli 2010

ANNONS
ANNONS
Av Sari - 12 juli 2010 06:00

Här har du en fin handledning till hur du kan jobba med vit krympplast.

Av Sari - 12 juli 2010 04:39


Gör egna torrembossade skumstämplar med hjälp av självhäftande skum, embossingkuvert och Cuttlebugs stansar...

Vad fräckt!!!XYRON X250 - EN LITEN HÄRLIG LIM-MASKIN...

Av Sari - 11 juli 2010 19:41

Det är alltid kul att se hur det ser ut i olika scrap- och korttillverkningsbutiker. Kortmakaren är ju en gammal bekantskap, men icke desto mindre en trevlig sådan :-).


Hej på er, Kortmakargänget :-)!


Av Sari - 10 juli 2010 07:45

Hos

hittar du den härliga Melting pot-pannan. Den demonstreras på Kungsbackamässan i helgen.

Se till att ta dig dit för att ta del av det senaste.


Här är en försmak på andra saker man kan göra med dessa härliga produkter :-).Ja, vihdoinkin - esitys suomen kielellä... :-) (Och, äntligen - en demonstration på finska...)Av Sari - 10 juli 2010 06:00

Här har jag gjort ett kort med Tim Holtz distressdynor och några av hans stämplar. Jag började med att färglägga bakgrunden, för att sedan övergå till att stämpla och glittra de olika motiven.Jag tyckte att påklädningsdockan från The Girls' Paperie skulle kunna vara ett trevligt inslag, och jag lät den vara naturfärgad för att den skulle synas riktigt ordentligt.

Jag har satt på en hitch fastner till höger om dockan, så att den skall liknas vid en dörrknopp.

För att fästa en trinket pin och ett mynt valde jag att knyta ett snöre runt kortet.

Jag har också mattat alltihop med mjuk wellpapp, ett av mina bästa pysseltips nuförtiden.


     


Textstämpeln kommer från ett clear stamps-paket från Teresa Collins vid namn Travel Ledger.

...

Av Sari - 7 juli 2010 06:00

Jag som sällan gör layouter kom att göra två stycken på Orustscrappen. Det här är den första.


Utmaningen gick ut på att välja två färger på måfå. Mina färger blev GUL och GRÅ. Färgkombinationen fick mig att tveka. Bristen på bra foton likaså, varför jag istället valde att börja med utmaning nummer två - ett annorlunda vikt kort :-). När jag var klar med kortet fanns det ytterligare fyrtio minuter kvar att göra layouten på, varför jag valde att utmana mig själv genom att göra en layout under tidspress. Det här var vad hjärnan och tiden tillät att koka ihop... Vad tycks?


 


Själv gillar jag ugglorna... 


Och det lustiga är ju att jag dagen innan funderat på varför jag inte använt mig av uggleknapparna... Det här kanske är svaret :-). De var ju gråa, så det var ju klockrent att de skulle användas till denna layout :-). HO HOO.

 

Det grå papperet kommer från papperspaketet Paris Nights.

Jag har också dekorerat med gula stora rosor, gula små rosor.

 

Pssst... Ni som inte känner igen mig från fotot... Bilden är från 1995-1996... Så det är ju ett tag sen :-).

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6 7
8
9
10 11
12 13 14
15
16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2010 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se