SARIS PYSSELBLOGG

Alla inlägg under juli 2010

Av Sari - 6 juli 2010 22:48

Nu är det inte många dagar kvar till tredagarsmässan i Kungsbacka. Här kan du hitta mera information.


Det kommer att vara över hundra utställare som kan inspirera dig till både inredning, olika hantverk med mera förutom scrapbooking och kortmakeri. Och kanske gör du också fina antika- och kuriosafynd :-).


Jag tycker att det låter helt fantastiskt roligt med en blandad mässa av det här slaget!!!

ANNONS
Av Sari - 6 juli 2010 22:41

Här ser du hur du kan stansa fram härliga blommor med s k retrostansar.Spiralblommor:

ANNONS
Av Sari - 4 juli 2010 17:49

Ni som följt min blogg ett tag, vet ju att jag bara ÄLSKAR ugglor.

Jag har också frångått allt starkare färger till förmån för mera beige och brunt, varför jag länge tyckt att bloggen behövt en ny s k blog header. Och i och med att bloggskylten byter skepnad, måste också bloggen få ny skrud. Jag hoppas på att kunna presentera en snygg sådan inom kort :-).


Och givetvis skall min bloggskylt gästas av ugglor. Massor av härliga ugglor! Känner ni igen varifrån de kommer?


  


Papperena som jag använt kommer från ett helt ljuvligt paket vid namn Paris Nights från g c d - med både vintagekänsla och härliga prickar och ränder. Det är fyra av varje ark i detta paket, och det är ett måste i varje lyckligt scraphem! Du hittar dem hos Scrapbruket!


Paris Nights Heavyweight Paper Pack 12” x 12” (48 sheets)

Av Sari - 4 juli 2010 17:21

Här är halsbandet med tgf-stämplarna och tim holtz-motiven som jag stämplat på krympplast och krympt ned med min värmepistol.Jag har senare ändrat om det till ett armband, men inte filmat det. Ni kan ändå få en känsla för hur det kan se ut :-).Av Sari - 3 juli 2010 05:30

Jag har gjort ett halsband av flera figurer från the Greeting Farm och Tim Holtz.


  

Jag har stämplat dem på krympplast, färglagt dem med copicpennor och figurklippt dem och krympt dem.


  


Jag kände för att förena både TGF- och Tim Holtz-stämplarna i ett och samma halsband.Om man vill, så kan man alltid fylla på med pärlor och andra dekorationer, men jag tycker att det räcker så här... åtminstone idag :-).


PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6 7
8
9
10 11
12 13 14
15
16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Juli 2010 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se