SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 22 augusti 2010

PINK PAISLEE - A CREATIVE LIFESTYLE BJUDER PÅ HANDLEDNINGAR TILL HELT UNDERBARA PROJEKT - BL A EN FANTASTISK HÄXHATT TILL HALLOWEEN... - PLUS LITE ALLMÄNT OM RÖJNING BLAND PYSSELSAKERNA SAMT EVENTUELL FÖRSÄLJNING...

Av Sari - 22 augusti 2010 08:21

Om du vill ha lite kul projekt att sätta händerna i, kan jag rekommendera denna sida hos Pink Paislee.


Jag blev påmind om den här underbara häxhatten när jag nu röjer blad mina pysselsaker. Så den skall jag försöka mig på - bara för att ha en riktigt fräck häxhatt till Halloween!!!


...


Men först måste jag förbereda mig inför höstens kurser hos Scrap & Hobby och fortsätta röja bland pysselsakerna för att själv få plats med mitt skapande... Det finns trots allt några nackdelar med att minska ned sin pysselyta från ett dubbelsängs-sovrum till ett enkelsängs-rum.


Det är nämligen dags att minska ned på mängden pysselsaker som jag helt enkelt inte hinner med. Det finns mycket som är helt oanvänt. En del vill jag sälja och annat kanske jag bara skänker bort till ett dagis eller något.


Jag kan också tänka mig dra allt till en loppis för att träffa likasinnade, så om det finns ngn som orkar dra igång ett loppis-projekt, så har ni en kund här :-).


...


Ett annat alternativ är att den som bor i göteborgstrakten och är sugen på olika typer av träkloss-stämplar, papper i drivor och annat smått och gott i pysselväg, går det bra att komma förbi och kolla i mitt vardagsrums-loppis :-).

Jag skall först sortera allt och sedan kan jag skriva en lista på de saker jag vill sälja, om någon är intresserad. 
ANNONS
 
Linapyssel

Linapyssel

22 augusti 2010 10:00

Morron kompis!!
Fnissar gott...det är ju bara att mosa till en av strutarna till rätt stuk...sätta ett brätte på ...dekorera och voila..EN TOPPEN HÄX HATT!!! HIHIHIHIIH. Jag längtar tills jag får se vad du skapar!!!
Kram Lina

http://linapyssel.blogspot.com

 
Ellis

Ellis

22 augusti 2010 21:30

Hade jag bott närmare så hade jag definitivt kikat in till ditt loppisvardagsrum! =)
Kram

http://www.metrobloggen.se/paltbarn

 
Linda

Linda

23 augusti 2010 18:46

Jag hade mer än gärna kommit och kollat i ditt vardagsrum om jag hade bott närmare....
Man är ju alltid sugen på lite nytt i pysselväg!!

http://kortmakaren.bloggplatsen.se

 
Sara-SaGam

Sara-SaGam

25 augusti 2010 21:14

Perfekt Sari!

Ingrid/Inola och jag ordnar ju pysselloppis en gång på våren och en gång på hösten. Vi har inte satt datum än, men om du mailar mig på sara (snabela) gamborn.com så bokar vi en helg du kan :-)

Kuligt!

http://www.sagam.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7
8
9 10 11 12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se