SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 29 augusti 2010

HÄR KOMMER DET LITE INSPIRATION TILL ERT HALLOWEENPYSSEL... - HERE'S SOME INSPIRATION FOR YOUR HALLOWEEN CRAFTING

Av Sari - 29 augusti 2010 16:29

 
ANNONS
 
Noreen

Noreen

7 september 2010 21:11

Beautiful book.. I love everything you used on it. Thanks for the link to my website.

http://www.craftlinky.com

 
Susanne

Susanne

17 september 2010 11:11

Detta album är det absolut häftigaste jag sett.
Jag är sååå imponerad av din uppfinningsrikedom och dina tekniker. Går ofta in på din sida då du helt enkelt är BÄST!
Älskar också Halloween... skulle gärna köpa ngt Halloweenalbum eller kort av dig.
Önskar dig en underbar helg!
Kramizar Susanne

http://susannesvensson.blogspot.com

 
Susanne Svensson

Susanne Svensson

20 september 2010 08:45

Hej igen Sari!
Jag har hela tiden trott att det är du som tillverkar dessa fantastiska Halloween projekt...
Vem är hon som gör sådana alster då?
Hur som helst så är allt du visar på din webb mycket inspirerande... jag är glad att du finns!!!
Önskar dig en underbar vecka!

http://susannesvensson.blogspot.com

Sari

20 september 2010 12:29

En del av alstren gör jag allt :.)... men inte detta album... Jag vill ibland bara visa upp andras fantastiska alster - både för att inspirera mig själv och er andra... när du följer länken till youtubej - ser du vem som visar filmen... jag kallas för thenorsugirl... då vet du att det är mina alster... i annat fall har jag inte 100 koll på vilka alla andra är :.)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7
8
9 10 11 12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se