SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 30 augusti 2010

SWEET & TOXIC - TVÅ SKÖNA NYHETER FRÅN THE GREETING FARM - SWEET & TOXIC - 2 LOVELY NEWS FROM THE GREETING FARM

Av Sari - 30 augusti 2010 07:00

Nu är det inte många dagar kvar tills nyheterna från TGF - The Greeting Farm finns hos Scrap & Hobby. Och som jag har sett fram emot dem!!!

Sweet & Toxic - precis vad jag behöver till mina framtida halloweenprojekt. Kolla in dem hos TGF - för jag vågar inte lägga upp deras bilder här...

Now it won't take long until the news from the Greeting Farm can be found at Scrap & Hobby.

And I've really been looking forward to getting them!!!

Sweet & Toxic - just what I need for my future Halloween projects. Check them out - following the link on the left side. I just don't have the courage to post them here directly.

Och kolla in den här sköningen - en DIGITAL Anya-stämpel med djävulsdiadem och spett... Mums för en halloweendiggare som jag...


...

Och att köpa digitalstämplar är hur smidigt som helst, förutsatt att du har en skrivare...


Stämplarna kostar mellan 3-4 dollar per styck. Du bestämmer dig för att köpa några stycken, använder ditt betalkort och vips - så har du dem i din dator. Du kan klistra in dem t ex i ett worddokument och få dem i precis den storlek som du själv vill ha dem. Du kan alltså förminska eller förstora dem så att de passar just ditt projekt. Det tycker jag är coolt.


Jag har provat att färglägga med både Copic-pennor och ProMarker-pennor. Givetvis finns det en liten risk för blödning från skrivarbläcket, men om du har en laserskrivare så bör det gå som smort... Eller så tar du det lite försiktigt just vid kanterna...

And check out this cutie - a digital stamp with a devils headband and a spit. Yammy for a halloween fan as myself.


...


The buying of digital stamps is easy peasy, just as long as you've got a printer, that is.


The  stamps cost between 3-4 dollars a piece. You decide on buying a few, then use your credit card - and in no time at all - you have the stamps on your computer.

You can paste them into a Word file - and then  adjust the size of it to your desire. I think that's cool!


I've tried colouring them with both the Copic markers and the ProMarkers. There is of course a slight chance the ink will bleed - but if you've got a toner printer - I suppose it could go a little bit better. Or you could just be extra careful along the lines.

 
ANNONS
 
Camilla

Camilla

30 augusti 2010 19:19

Det går alldeles utmärkt att färglägga när man skrivit ut från laserskrivare. Jag färglägger med distresser och vatten och då går det inte alls med bläckskrivare. Jag gillar Dustin Pikes söta digidrakar www.dustinpike.blogspot.com

http://www.snabbscrapparen.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7
8
9 10 11 12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se