SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 30 augusti 2010

NYHETER FRÅN INKIDO - CHRISTMAS ELEGANCE OCH UNDERBARA VINTAGE-BILDER - NEWS FROM INKIDO - CHRISTMAS ELEGANCE AND SOME BEAUTIFUL VINTAGE PICTURES

Av Sari - 30 augusti 2010 15:01

Nu har de äntligen anlänt till Scrap & Hobby - de fina julpapperena från Inkido.

Julserien heter Christmas elegance. Gissa vilken av dem som är min absoluta favorit???

Now they've finally arrived to Scrap & Hobby.

The new Christmas line is called Christmas elegance.

Guess which one is my number one favourite?

  

  

 


Kolla även in de fina vintage-stil-bilderna på hårdpapp. Jag önskar att jag hade större bilder att dela med mig utav. De måste ses live - för de är helt underbara!!!


You should also check out the vintage styled pictures on thick carton. I wish I had bigger pictures to show...

You have to see them live - because they are adorable!!!

   
ANNONS
 
Angie

Angie

30 augusti 2010 15:17

Sari, You can get a lot of vintage images for free at Dover Publications website. I get emails with free vintage clipart just about every day. You can also send vintage holiday emails from their website.

Also, Ebay sellers have CD's with thousands of vintage images on each for low prices. I have the vintage ladies, Halloween and will get the Christmas CD soon. Please check these out because I know you love Vintage style too.

http://www.meriscrapper13.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7
8
9 10 11 12
13
14 15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se