SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 14 september 2010

EN KORG TILL HALLOWEEN - MED DE SUPERFINA METALLFÖTTERNA FRÅN TIM HOLTZ

Av Sari - 14 september 2010 05:45


Det här är ett annat alster från Nolträffen.


Man skulle skapa något med annorlunda form och jag kom att tänka på en liten korg med halloweentema. Jag ville också få användning för textur-kuverten - d v s torrembossing-kuverten som Timpan formgivit.

This is yet another piece of craft that I made at a crafts event.

I was supposed to make something with a different shape to it... So I came to think about a basket with a Halloween theme.

I also wanted to make use of the Texture embossing folders Tim Holtz has designed.

  

  


Jag har ju tidigare använt mig av Wood grain från detta set - så nu återstod bara Bricked. Och varför inte skapa en sådan struktur till korgen...

 I had earlier used the Wood grain texture fade, and now I was left with the Bricked from the same package.

  

  


Jag har också använt mig av spindelvävs-bandstansen från Martha Stewart. Som ni ser är det en mångsidig stans, eftersom man antingen kan visa upp hela eller dölja halva (detta kommer ni att få se i ett annat häftigt halloweenprojekt som visas i början av oktober :-)... ).


I've also used the Spider web band punch from Martha Stewart. As you can see it is a versatile punch - because you can either show the compleate band or cover half of it. You will see it on another project in October.

  

  


Jag valde lite kraftigare kartong till handtaget - så att det verkligen skulle hålla - både för att lyftas i - men också för vikten av de härliga metallfötterna :-).

 I chose a little bit sturdier carton for the handle - so that it would really be durable for constant lifting and also to carry the weight of the lovely metal feet.

  

Jag är väldigt förtjust i att skapa blomsterarrangemang med flera olika typer av blommor, och här ser ni ytterligare ett bevis på detta.

I'm very fond of making flower arrangements with different kinds of flowers, and here's yet another evidence of that. 

  

  


Och avslutningsvis ville jag göra en riktigt skrämmande bok (typ A book of Horrors...) - med hemska recept eller något liknande... Farligt skulle det vara i alla fall... Men eftersom jag inte hade det, fick det bli en lite giftig bok...

Hålen till sidorna har jag stansat med en BIA - d v s en Bind it all-maskin - som både gör hål och binder ihop spiralen. Den här gången hade jag inte spiralerna med mig, så det blev till att använda snören. Tack för dem, Agneta!


Jag har också använt mig av flera av halloweenstämplarna i ett stämpelset från Tim Holtz.

And just to end things off, I wanted to make a really scary book - a sort of "A book of Horrors" - but I didn't have the materials for it. So instead I made a sort of poisonous book.

I used the Bind it all machine to punch the holes on the left side of the pages, but since I didn't have any o-wires with me, I used some strings that Agneta gave me! Thanx!

I've also used several of the stamps from a Stamp set from Tim Holtz.

  

  

 
ANNONS
 
Mim...

Mim...

14 september 2010 07:13

Wow vilken läcker korg och boken var super, det blev ju jättebra med snören istället för spiral.
Ha det gôtt.

http://mimstankar.blogspot.com

 
Ellis

Ellis

14 september 2010 08:35

Jätteläckert, borde ha förstått att det var du som hade gjort det! =)
Kram

http://www.metrobloggen.se/paltbarn

 
Ellis

Ellis

14 september 2010 09:56

Det stod inget på Scrap & Hobbys blogg om vem som hade gjort det, därav min fina kommentar! =)
kram

http://www.metrobloggen.se/paltbarn

 
Ingen bild

LoVe

14 september 2010 14:33

Som vanligt när det gäller dina alster, Sari, är dessa HÄFTIGA! Jag önskar att jag kunde göra sådana coola grejer. Kram

 
Alle

Alle

14 september 2010 22:49

Jätte fin korg...och tassarna va ju coola!

http://www.alleswe.bloggagratis.se

 
Noreen

Noreen

18 september 2010 20:19

I love the basket, and the feet are perfect. I like the way you made spider webs across the handle.

http://www.craftlinky.com

 
Noreen

Noreen

17 september 2011 01:25

I love your basket, and the spider handle is especially neat!

http://www.craftlinky.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9 10 11 12
13 14 15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30
<<< September 2010 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se