SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 28 oktober 2010

ÄNTLIGEN HAR UGGLAN HELGE KOMMIT TILL SCRAP & HOBBY

Av Sari - 28 oktober 2010 00:02

HelgeNär vi bestämde oss för att utöka sortimentet med stämplar från Vilda stamps, ville jag inte försitta chansen att ta in en uggla eller två till Scrap & Hobby! Så för att fira hans ankomst, har jag gjort en bunt med namntags till oss alla - både arbetare och inspiratörer - med denna underbara varelse - HELGE.


Jag har inte hunnit fota dem ännu, men du kan ju kolla in videon om du är nyfiken... :-)... I annat fall ser du dem på stämpel- och scrapmässan på Eriksberg i helgen.... psst...

Helge blir superdupersöt när man krymper ned honom med krympplast... Lite trixigt med utslätningen av nycklen... men det får man ta :-)...


 
ANNONS
 
Lina

Lina

28 oktober 2010 09:45

Ohhh va du e gullig!! Har du suttit och gjort så fina uggle namntags till oss alla!!!
Härliga goa Sari!!! Dom kommer passa ypperligt till förklädena!!!
Stor kram Lina

http://linapyssel.blogspot.com

 
Ellis

Ellis

4 november 2010 16:20

Vad läcker han är! =)
Kram

http://www.metrobloggen.se/paltbarn

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

Senaste kommentarerna

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19 20
21
22 23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se