SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 28 oktober 2010

MIN NYA NAMNSKYLT - MED HÄRLIGA HELGE...

Av Sari - 28 oktober 2010 08:26

Min kärlek till ugglor har inga gränser... Så efter att ha sett olika stämplar passera förbi och till slut hittat på en idé - kunde jag inte låta bli att fullfölja den...


Det hela började nog så här...(och här ser jag ett "det ena ger det andra"-mönster...)

Jag, Lina och Thezzan var på Allum en dag efter Papperskraft-mässan... Vi såg en vit - lagom stor klocka (för hembruk alltså) - som jag skojade om att jag ville ha runt halsen... (á la Hip Hop-/rap-stil (Public Enemy)... alltså en riktigt stor klocka runt halsen.. hehheh)...


Tiden förflöt och jag tänkte tillbaka på klockan då och då...


Efter distresskursen hos Kortmakaren såg jag en stor klockstämpel - som jag bara instinktivt var "tvungen" att ha... Så den följde med hem...  

 

Needless to say att jag är klocktokig - vilket jag helt och hållet skyller Timpan för... Han är ju en rackare till att inspierera en till att vilja ha allt i vintage-stil...


En pysselkompis vid namn Ulrika kom hit i tisdags och jag visade henne mina fynd (tre nya stämplar...)...

Vi lekte med tanken om att göra en RIKTIGT stor armbandsklocka... (Ja, ni kan ju tänka er själva hur den samma - nedanstående klocka - hade sett ut på armen... :-)... ).


När jag skulle börja skapa - kände jag mig blockerad av min frustration över att inte hitta vissa pysselsaker... Så jag började röja istället... Jag kunde helt enkelt inte fokusera på att börja skapa något förrän jag hittat dem...


Så jag tog fram en vitprickig röd papp-resväska... Och däri hittade jag lite smått och gott... bl a en stämpel som ser ut som ett fickur med en liten uv ... Jag tror att stämpeln heter just fickuv och kommer från Vilda Stamps.


Jag tror att det var där - sammantaget som jag fick idén om att förena alla dessa händelser till en ny namnskylt... :-)...)


Så det kan gå :-)

Jag gjorde helt enkelt en stor klocka att hänga runt halsen.


    


Jag har stansat ut Spellbinders Lacey circle - den största - för att matta klockan med. För att ge det hela extra stadga, stansade jag ut den två gånger och limmade ihop den med en liten tag som jag kunde hänga snöret i...

Namnskylten är dubbelsidig - alltså precis likadan - som sånär på bokstäverna - utifall att den får lust att vända på sig... Det är ju en lätt sak att skriva Sari en gång till menar jag - på andra sidan av de härliga type charms-hängena från Tim Holtz.


  


Sen visade det sig att jag fortfarande inte hittat mina tomtestämplar eller mina fina sirliga Kortmakaren-stämplar m m...


Jag är ju helt hopplös... 
ANNONS
 
Lina

Lina

28 oktober 2010 09:47

Kan bara instämma med uggeltokig, pysselgalenoch super härlig!!! Sååå fiiiiiin!!! Det lurar förmodligen ugglor i mossen på min blogg också!!! Heheheh, men inte riktigt än!

Snart ses vi
Kram Lina

http://linapyssel.blogspot.com

 
Lena

Lena

28 oktober 2010 15:45

Det är riktigt läckert det du gjort. Fint med ugglor.

http://lenadalesjo.blogg.se

 
Ellis

Ellis

4 november 2010 16:32

Läckert och den är verklige du! =)
Kram

http://www.metrobloggen.se/paltbarn

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19 20
21
22 23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se