SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2010

ATT STANSA UT SPELLBINDERS GRAND LABELS FOUR MED BIG SHOT OCH CUTTLEBUG

Av Sari - 30 oktober 2010 08:28

SPELLBINDERS GRAND LABELS FOUR

Grand Labels Four


Ja, nu har jag precis testat att stansa med den näst största grand labels four från Spellbinders i min Big Shot. Och det gick alldeles förträffligt bra!!!! (formen blev 21,7 * 13,9 cm stor...)...


Jag känner mig lite extra glad, för det känns som om jag inte "behöver" köpa ytterligare en stansmaskin (t ex Spellbinders egna breda stansmaskin...). 

Men det är klart... Om jag nu verkligen vill kunna stansa ut ALLA stansmallar, så kanske man behöver en maskin som är större... Men i så fall, vill jag givetvis ha en maskin som också tar tjocka och halvtjocka stansmallar... :-).


...


Sizzix har ju också en kämpestor maskin - som tar 12 * 12-tumsark m m... Men då kan du ju också tänka dig hur STOR maskinen är...  hela tiden...

Den tar du definitivt inte med dig på pysselträffar... :). Den har ju inte ens ett handtag du kan bära den i...


Den heter Sizzix Big Shot Pro Machine och ser ut så här (och den kostar nog 3 500 kr):


Så jag får helt enkelt nöja mig med "lilla" Biggan... :-)...

...

Med Cuttlebugen - "GRODAN" i folkmun... kan du stansa ut de fyra första stansmallarna i Grand labels four-paketet - helt enkelt för att plattorna är något kortare än Biggans och att stansmallen inte får plats på längden utan att sticka ut...

...


En sak att tänka på är givetvis om man tycker sig ha råd med så många Grand-mallar...

De kostar typ 450 kr/paket.

Många kronor blir det...


Men om man verkligen har användning för dem, så är det ju en underbar sak att få stora härliga former till t ex scrappbokinglayouter eller andra dekorationer... :).


Jag vet i alla fall att jag kommer att älska möjligheten att få ut stora labels four-former :-).

 
ANNONS
 
Lina

Lina

30 oktober 2010 23:40

Grymt bra att du förklarar vilka maskiner som funkar till detta! Tack för en toppen dag på mässan med massa kul scrap!!
Jag spetsar på THE BIG machine...think you do tooooo!!!

Hooo hoooo till Helge och dig! Jag älskar min skyllt Tack för att du lagt ner ett sån´t jobb för oss

Kram Och go natt Lina

http://linapyssel.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19 20
21
22 23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se