SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 9 november 2010

JAG VÅGADE LIVET... ÅKTE TILL BORÅS OCH KOM HEM MED ETT FINT BYTE...

Av Sari - 9 november 2010 19:18

Lite dagboksanteckningar (o-organiserat pladder) om min dag...


När jag vaknade fick jag syn på att snön yrde. Jag fick genast dåliga vibbar och puttrade till mig. Jag intalade mig själv att jag inte ville eller vågade ge mig ut och köra bil med sommardäck. Jag försökte få tid för däckskifte, utan framgång. Givetvis. Det fattar ju vem som helst...


...


Sambon slutade tidigare idag för att vi skulle åka iväg och fixa med reservdelar till hans cykel... Japp, du läste rätt... Han cyklar till och från jobbet - i ur och skur... förutom när det är punka förstås... vilket det är rätt så ofta... Nu har han lagat framdäcket för femte gången...

Åter till att sambon kom hem... Han sade att det inte var så farligt mycket snö på vägarna, så det var ju bara till att ge sig iväg...

Vi började med ett stopp på Klädkällaren för att returnera panelgardiner med klockor och kugghjul. Japp, du läste rätt... Helt och hållet i Tim Holtz-stil. Men eftersom de var vita i botten, passade de inte till mitt hushåll.

Sen styrde vi kosan mot Emmaus för att skänka bort lite kläder, tyger, lakan m m. Det blir lätt att man samlar på sig för mycket....


...


Jag som älskar indisk mat, hade målet instället på att få smaka på härlig curry... Men det ena gav det andra... Någon restaurang var stängd och jag iddes inte åka runt hela stan för att komma till en restaurang. På vägen till cykelaffären fick vi syn på bufférestaurangen vid ElGiganten på Backaplan. Vi beslöt oss för att ge det en chans. Men det skulle vi kanske inte gjort :-(. Det får inte mer än en tvåa av mig. Fördelen med att maten inte är av toppklass är kanske att man inte föräter sig i alla fall :-). Ända sedan jag smakat på thailändsk mat i Ullared - i huset jämte Net On Net - kan inget mäta sig med det...


...


Well, efter att sambon fått tag i dubbdäck till cykeln och att jag faktiskt insett att vi gemensam tid - fick jag lust att åka till Magnolia i Borås... Han var lite rädd för att det skulle finnas mer snö där än i Götet, men jag var övertygad. Magnoliabesök skulle det bli, kosta vad det kosta ville...

Borta var rädslan för att gå ut i snöstormen, när chansen att besöka en av de finaste pysselaffärer uppenbarade sig.


Holy Moly. Magnolia var fint även innan de expanderade, men jösses sicka fina inredningsgrejor de har. Massor av olika lyktor, fågelburar, julgransdekorationer och annat pynt. 

Det var bara vi i butiken, så det var inte svårt att få överblick över alla vackra saker.

Jag såg t o m en dekorationsuggla man kan sätta ett långt ljus i huvet på... Men den lät jag faktiskt bli...


Jag såg en annan uggla - en vit kruka på Lagerhaus - men den var inte heller i min smak, så jag lät bli den också...

Jag hade så gärna velat få tag i fler av de finfina uggle-lyktorna de hade förra året, men icke sa nicke...


(men några små små uggleberlocker följde i alla fall med hem...)


...


Jag åkte ju mest till Magnolia för att kolla in deras stansar... Jag trodde att det var handstansar jag skulle finna, men blev lite överraskad av att finna dem i form av plattor som man stansar fram i sin stansmaskin :-). Men vad gör väl det, när man har en Big Shot... Det är ju bara att stansa på...


...


Sen styrde vi kosan till Knallelands centra - huset där alla roliga affärer finns. Vi hittade till slut några kuddöverdrag (beige-guld, mossgrön och shesam-brun) i någon tavelaffär samt två helt underbara murriga plädar på Chilli. Så nu är det läge för mys i soffan...


Och, javisst ja... Sambon fick upp ögonen på en avlång lykta utan fönsterglas - med plats för x antal stearinljus i form av en spiraltrappa... Den är på sin plats och han verkar riktigt nöjd.


...


Nu skall jag bara röja undan alla till salu-pysselsaker - så att vi kan njuta av den färgglada soffan med mysiga höstfärgs-kuddar.


Och på söndag är det dags för lite papperspyssel i goda inspiratörsvänners lag... Och då måste man ju ha det fint hemma... :-).


...


Jag antar att det blir TV-kväll resten av kvällen... Först, Äntligen hemma, sen Desperate Housewives och avslutningsvis Lile to me... Förutsatt att jag inte orkar med mer TV förstås...


Men först och främst... Städa och röja...

 
ANNONS
 
Sara-SaGam

Sara-SaGam

9 november 2010 22:12

Vad härligt det låter att du också röjer och hittar till salu-saker. Ser fram emot loppisen mycket!

http://www.sagam.blogg.se

 
Inga Larsson

Inga Larsson

9 november 2010 22:24

Vilken mysig dag ni hade..trots busväder...Uddevalla är också insnöat..stadsbussarna gick inte ens.
Kan du rekommendera Big Shot?
Ha det gott // Inga

http://Gittanspysselsida.blogspot.com

 
Ellis

Ellis

11 november 2010 08:55

Låter som en trevlig dag! =)
Kommer det en bild på spiraltrappslyktan?
Kramar

http://www.metrobloggen.se/paltbarn

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se