SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 19 november 2010

ATT FÄRGLÄGGA MED DISTRESS INK REFILLFLASKOR OCH VATTENPENSEL (KOI)

Av Sari - 19 november 2010 06:47

Kolla här sicken smart lösning på hur man lägger upp färgen på en egengjord palett...


Gör en lathund med alla 36 distressfärger (eller ett mindre antal om du inte tror dig köpa dem alla...) (du hittar dem säkert på nätet någonstans) och skriv ut det.

Laminera arket.

Välj ut vissa färger som du vill jobba med. Droppa dem på paletten och jobba därifrån. 


Det som jag gillar med denna lösning, är att du själv kan bestämma dig för hur stor den skall vara. Den är också väldigt lätt att rengöra och återanvända :-).


 

Det som återstår för mig, är att lära mig att färglägga ... och att tycka att det är värt att lägga ned den tid det faktiskt tar för att få ett snyggt resultat...

 

...

 

Någon frågade mig var man kan köpa en pensel-penna. Vi (Scrap & Hobby) har redan nu en gul variant av denna (kanske inte upplagd i butiken ännu...), men vi kommer också att få in en något mindre sådan från Koi (waterbrush från Sakura of America) - kanske redan nästa vecka.

Själv har jag två stycken vattenpenslar från Koi, helt enkelt för att jag slarvat bort den första och bara var tvungen att ha en till. Och sen hittade jag den första... Men men... Det är nog bra att ha två :-) (speciellt när man inte använder dem - hö hö höööö).

 

 

Det som skiljer KOI-penseln från andra penslar är att gängningen är japansk - d v s åt andra hållet. Man kan slita plastfodralet fördärvat om man råkar glömma av det...

Enligt mitt tycke är penseln helt superb. Du har bra kontroll över vattenmängden och den ligger skönt i handen.

 

Du kan läsa mera om Koi-penslen här.Här tycker någon annan till om olika vattenpenslar.

 
ANNONS
 
Miaa

Miaa

19 november 2010 11:19

Kolla in denna blogg, Sari!!!

http://www.myowlbarn.com/
Kram Miaa

http://miaasblogg.blogspot.com

 
Ingen bild

Linda

19 november 2010 23:18

Hej, Vet du var man kan köpa "pennan"?
Mvh Linda

 
Sven

Sven

22 november 2010 13:58

Jag undrar också var man kan köpa dessa pennor.

http://www.brajulklappstips.se

 
Alexandra - Pysselmaniker

Alexandra - Pysselmaniker

25 oktober 2012 12:47

Googlade runt på distress ink flaskor och hittade hit. Blev ännu mer sugen på att köpa på mig dessa flaskor och börja måla med dem! Penselpenna såg även väldigt smidig ut.

http://pysselmani.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se