SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 28 november 2010

DAGEN EFTER KORTMAKARMARAN...

Av Sari - 28 november 2010 07:41

Jag är uppe med tuppen... Som vanligt.

Jag har nu börjat upp-packningen av mina pysselsaker. Det blir lätt stökigt efter en pysselträff, speciellt med tanke på att man inte alltid hinner få upp allt. Så nu står väskor och diverse pryttlar där i vägen...


Nåja.


Jag hade en väldigt trevlig dag hos Kortmakaren. Det var väldigt många utmaningar, hela tio stycken! Jag fick bekänna färg och hoppa över två. Men det fanns ganska många som valde att delta. Jag gjorde väl en 10 olika saker under kvällen, så visst var man flitig!


Och huvudvinsten - i slutet av kvällen - var en sprillans ny Cuttlebug! Det ni! Ingen dålig vinst, eller vad säger ni!???


...


Det vi alla började dagen med, var att göra var sin namnlapp åt en slumpmässigt vald person. Jag fick Inola-Ingrid på min lott, och så här ser den ut!


  


På fredagen - kvällen innan maran, kom jag att tänka på mina små, små runda stansar. Jag som älskar att stämpla med träklossmonterade bokstäver vill också ha möjligheten att göra egna "stickers". Genom två olika cirkelstansar (de är verkligen jättesmå), kan jag ju göra runda bokstäver - i en oändlig mängd. Jag behöver aldrig vara rädd för att vissa bokstäver skall ta slut. Dessutom kan jag variera färgen på bokstäverna genom att byta stämpeldyna! Fiffigt va!???


Temat för namnskylten var vinter, varav alla snöflingor :-). Och wellpappen var ju bara tvungen att följa med...


Tack Sagam-Sara för en mycket välfylld utmaningslista, och tack Kortmakar-Maria för en välordnad mara :-).


Och vad kul det var att pyssla tillsammans!

Tack alla bordskamrater för att ni gjorde dagen till en rolig sådan... :-)....

Ha nu en riktigt härlig KATTENS DAG och FÖRSTA ADVENT!

 
ANNONS
 
Ingrid - Inola

Ingrid - Inola

28 november 2010 19:30

Visst var det en härlig dag igår - pyssel från tidig morgon till sen kväll! Tack Sari för den fantastiska namnskylten du gjorde åt mig. Den pryder nu väggen i mitt pysselrum!

http://inola.blogg.se

 
Muffin

Muffin

28 november 2010 21:44

Hej!
Ja, vilken härlig dag vi hade, va? Ingrids namnskylt var verkligen superfin, jag spanade in den noga eftersom vi satt tillsammans. Tänkte bara fråga dig var du hittat de där pyttesmå cirkelstansarna, så himla användbara! Tack för igår, kul att träffas! :)

http://muffinspyssel.blogspot.com

 
Sara-SaGam

Sara-SaGam

29 november 2010 22:41

Tusen tack själv Sari för en härlig dag! Ingrids skylt e fantastisk. Du e så duktig.

http://www.sagam.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se