SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 28 november 2010

ATT FÄRGLÄGGA MED COPIC ELLER PROMARKER

Av Sari - 28 november 2010 14:10

När man skall färglägga med Copic- eller Promarker-pennor kan man leta sig förtvivlad efter "det bästa papperet".


  
När jag gjorde kort åt Kortmakaren och färglade med ProMarker-pennor fick jag tipset om att använda "vanliga" laserskrivarpapper - d v s rätt så tunna papper som man har till laserskrivare. De finns att köpa i t ex kontorsaffärer (Staples o s v).


Själv brukar jag använda mig av fotoalbumspapper (finns t ex på Clas Ohlson), helt enkelt för att jag vill ha mitt motiv på lite styvare papper när jag figurklipper det. De är släta och jag gillar resultatet. Kanske beror det på att jag inte jobbar så mycket med skuggningstekniken.


Det finns ju också släta enfärgade papper i 12"x12"-storlek, men jag har hört att många inte gillar dem, helt enkelt för att det inte "går" att blanda färgerna så bra... Jag, som enkel färgläggare har inte stött på det problemet...


Sen finns det också "riktiga" Copic-papper, men de är supertunna, och inte något jag gillar att färglägga på.


Pröva dig fram, och låt inte proffsen avgöra vad du skall använda. Det är mitt tips till er därute.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se