SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 30 november 2010

SVENSK SCRAPBOOKING VISAR FINA EXEMPEL PÅ HUR DU KAN ALTRA OLIKA SAKER FÖR ATT GE TILL VÄRDINNAN NÄR DU SKALL PÅ KALAS OCH LIKNANDE - OCH LÄMPLIGT NOG, HAR OCKSÅ JAG ALTRAT TVÅ SAKER...

Av Sari - 30 november 2010 20:40

Kom inte o säg att du inte "vet" vad du skall göra efter att ha sett den här videon :-), för jösses så många bra idéer tjejerna delar med sig utav.Och här är min tolkning av dessa s k gå bort-presenter. Jag antog utmaningen hos Kortmakaren i helgen, och altrade en cellofanpåse och en liten tändsticksask. Så här ser de ut:Här kommer närbilder på påsen:


  


     


Och här kommer tändsticksasken...  


Så se till att pyssla ihop något vackert, du med!!!


 
ANNONS
 
SandraD

SandraD

30 november 2010 22:13

Vilken underbart fin tändsticksask! Cellofan påsen med såklart :)
Var inne i butiken på öppet hus idag, hade hoppats få hälsa IRL, men du va inte där :) Nån annan gång kanske :)
Ha en toppen kväll!

http://www.mangpysslaren.blogspot.com

 
Ellis

Ellis

2 december 2010 22:30

Jag har altrat en champinjonburk, bild kommer ikväll, lite vintage tro det eller ej! =)
Kram

http://www.metrobloggen.se/paltbarn

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19 20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se