SARIS PYSSELBLOGG

Direktlänk till inlägg 9 december 2010

ETT RIKTIGT ENKELT KORT MED DISTRESSRUTA

Av Sari - 9 december 2010 06:19

Att göra distressrutor kan vara riktigt roligt. Här har jag stansat ut en form med Spellbinders Labels ten, behållt negativet och arbetat in distress-färger.


Sedan har jag avslutat med att stämpla med ett av mina favorit-stämpelset för i år, nämligen detta.


Detta set är i mitt tycke helt fulländat. Tre finfina julhälsningar, en gran, en julkula, två snöflingor och ett hjärta. Det här går ju att använda om, och om igen!!!!


  


Labels ten är fin på så sätt att den har tre små vågade böjar i var sin kortända. Och där passar det ju alldeles utmärkt att sätta på några halvpärlor.


Så för den som vill göra ett riktigt enkelt kort, kan detta vara ett alternativ...


 
ANNONS
 
Eva-Lena

Eva-Lena

9 december 2010 12:21

Vilket snyggt kort och så enkelt.
Kram

http://www.evalena.wordpress.com

 
Ingrid - Inola

Ingrid - Inola

11 december 2010 12:22

Riktigt riktigt snyggt!

http://inola.blogg.se

 
Ingen bild

Berit Woolley

13 december 2010 23:26

Ring mig, viktigt. hem eller mobilt efter 15,00

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sari - 1 januari 2011 07:41

Jag vill bara påminna er om att jag flyttat till en annan bloggvärd. Behåll gärna denna, då det finns en massa godbitar i denna. Jag tänker inte flytta allt till den nya bloggen, utan behåller dem här.   ...   I just want to remind you of the...

Av Sari - 1 januari 2011 07:00


(fritt överatt från texten till höger...)   Hej allihopa! Gott nytt år! Kan ni fatta att det är år 2011? Här på farmen är vi lika glada för det  nya året som för våra nya stämplar. Nu går de att finna på TGFs hemsida (men även hos...

Av Sari - 31 december 2010 11:02

Jag är ledsen att behöva krångla till det för er, men jag har fått byta blogger-adress. Jag hade tydligen en svårjobbad gammal version som jag inte kunde klippa och klistra i som jag ville. När jag gjorde en ny blogg åt Scrap & Hobby (ja, vi kommer a...

Av Sari - 31 december 2010 07:00


Någon som är giftassugen? Eller känner du kanske någon som skall gifta sig? Behöver du göra ett gulligt kort? Varför inte använda dig av dessa stämplar... De kommer båda från ett set som heter just I do. Visst är de söta!!! På f...

Av Sari - 30 december 2010 05:15

Nu när det snart är ett nytt år, tänkte jag sammanfatta mitt pysselår 2010, som i mitt tycke varit ett mycket händelserikt och roligt. Förbered dig på ett riktigt långt inlägg... :-). Det började med att jag fick chansen att hjälpa Maria på...

PRESENTATION


Welcome to my blog. My name is Sari and I live in Gothenburg, Sweden. I love to make cards and other crafty stuff.

TRANSLATE

Fråga mig

74 besvarade frågor

JAG SKAPAR HOS

THE GREETING FARM

SENASTE INLÄGGEN

SÖK I BLOGGEN

BESÖKSSTATISTIK

BLOGGTOPPEN

Blogg listad på Bloggtoppen.se

YOUTUBE

Följ bloggen

Följ SARIS PYSSELBLOGG med Blogkeen
Följ SARIS PYSSELBLOGG med Bloglovin'

KALENDER

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13
14 15
16
17
18 19
20
21
22
23
24 25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

ARKIV

TIDIGARE ÅR

KATEGORIER

JAG GILLAR...

BLOGGRUNDA

BUTIKER I GBG-OMRÅDET

INSPIRATION

UTMANINGAR

SKISSER

GRATIS - UTSKRIFTER M M

BUTIKER

BUTIKSBLOGGAR

VARUMÄRKEN

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se